Våran specialité är att bygga schaktmodeller och strukturera upp den data ni behöver ha i eran maskin när ni använder ett 3D-grävsystem. Genom att vi själva är anläggar/maskinister i grunden så vet vi hur ni vill ha det i maskinen, inte behöva byta mellan olika modeller hela
tiden för att det ska fungera. Det skall vara enkelt!

Vi arbetar med alla system på marknaden idag, mestadels med Trimble, Scanlaser och Novatron. Genom att dessa system har uppkoppling till nätet så kan vi hjälpa er med filer oavsett var i landet befinner er.

Vill ni har hjälp med filer till en entreprenad ni skall utföra så räcker det med att ni mailar oss era ritningar så sköter vi resten. Har ni en situationsplan som ni handritat på så är det bara att scanna in den och maila oss, vi kan använda den också. Givetvis får du ett kostnadsförslag först och filerna levereras innan ni betalar så att ni vet att det fungerat.

Om ni sedan sköter inmätning av det ni gör med eran grävmaskin på plats så kan vi hämta den datan och sedan upprätta en relationshandling. Om ni täcker av berg så mäter ni in det samtidigt så kan vi hjälpa er med en volymberäkning samt korrekt redovisning mot eran beställare, ingen utsättare behöver komma ut.