Vi utför hyvelentreprenader på mindre ytor med väldigt hög precision.

Våran hyvel kan köra mot GPS, laser eller totalstation. Vid körning mot laser eller totalstation så är noggrannheten 2-4 mm.

Då vi själva har all utrustning och kunskaper för att skapa och lägga in maskinstyrningsdata så behöver inte du som kund fundera på om ni har rätt filer på plats för att det skall fungera. Maila oss bara de underlagen och filerna ni har innan så ser vi till att det fungerar direkt när vi kommer.

Har ni inga färdiga underlag utan skall få fall till befintliga brunnar på en plan eller bara hyvla om en gammal yta så att den får fall, då kan vi mäta in hela ytan innan och göra klart ett underlag att hyvla mot med exakt rätt fall. Vi kan också volymberäkna för att se om det behövs köpas in material eller om det räcker med att fördela ut det befintliga.

Materialet i ett ridhus flyttar på sig ganska mycket med tiden och det är svårt att få till det genom att bara sladda ytan. Våran hyvel är såpass liten och låg och har inga som helst problem med att köra inne i ett ridhus.

Se på filmerna nedan där vi justerar innan asfaltering av planer samt justering inne i ett ridhus.